aku adalah aku

knp aku pilih benda nie ' Aku Adalah Aku"?????

sbb aku hndk menjd diri aku yg sendr.
Bebas.... melakukan apa sahaja yg aku suka

bebas... dan sebebasnya..... tanpa dikawal

sebab AKU ADALAH AKU....

Monday, March 29, 2010

kawan2 bhgian 2

hmm...mst korg dah xsabar kan nk dgr smbungan crita aku nie kan. hehhee.....aku tau blog aku nie xmenarik pun, tp klu klu rs best, korg layan je la k.hehehe
skrag aku nk smbg crita pasl mmbr2 laki yg lain lak... Badol, Syam, Ryiski yg pasan cute, buyu..hehhe n xlupa juga limin n geng2 majid.

limin... seorg yg baik hati n kanak2 periang, tp geng2 nie suka buli dia. aku kdg2 pun cian gak kat dia tp mslhnya, aku pun suka gak buli dia . hehehhe..
limin aku knl sbb dia dok umh sebelh aku ms sem 1. aku dok A-4-21, dia lak A-4-22 , 1 umah ngan shafiq. sebt pasl shafiq, aku mnt maaf k sbb salah eja nama ang td. 1 bnd yg aku xleh lupa pasl limin nie, waktu g gunung senyum kat temerloh pahang, group aku kn berkawal jam 3 pg smpai 6 pg. waktu berkawal 2, dia leh tido sorg2. aku n geng2 aku yg berjg masa 2, tglkan dia sorg2 kat tepi unggun api. yg lawaknya, dia leh xsedar pastu sebut 'CELAKA" dlm longlat Besut dia bila bangun. hehhehehe....hanya org yang da ms 2 je yg tau suasana 2.


pasl badol syam buyu n wan@ asei, n Ryiski pula, aku mmg xrapt pun yg sebenr ngan depa nie. ms sem 1, depa nie dok ngan geng2 depa je. tp aku tau depa nie ok yg sebenarnya..

ryiski@RYE nie aku knl ms orentasi KUO. pastu tiap2 group kn wat persembhn. aku ryiski n syafiq dlm 1 group km kn wat pesembhn pentomen. ms 2 just sembg2 pasl pesembhn nie je la. syafiq jd cikgu, aku jd dak nakal n ryiski jd pak kepd sorg pelajar.
pastu first time aku dgr ryiski bentg dlm kels dr hayati, aku respect dia. sbb dia nie mmg pandai bercakap. aku g jumpa dia n aku cakap best suara ko.
pastu start sem 3 nie lah yg aku rapt sbb jadual aku ngan dia sama sebb ambil minor yg sm.

badol lak, seorg yg bnyk sgt cakap n seorg yg muka xtau malu. hehhehe
dia nie juga seorg kanak2 yg riang. klu dia cakap, aku rasa 1 KUO leh dgr suara dia. dia nie mmg kuat pengakap n rasanya nk jd pengakap smpai mati rasanya. mcm mn aku leh rapt ngan dia, aku pun xtau lah. mgkn sbb ms sem 3, geng2 nie suma berbuka posa kat umh dia kot, sbb 2 leh rapat. mkn sepinggan share 2 3 org yg sbbkan ikatan perhubungan persahabatan 2 menjadi erat sgt.

buyu,
aku mula2 dlu pgl dia azhar, sbb nama buyu nie geng2 sekolah dia dlu je yg pgl. dia nie leh jd ustaz yg sebenrnya tp mcm mn lah dia leh pilh kos sejarah, aku pun xtau. hmm,,....1 benda yg xleh lupa pasl buyu nie, ms sem 3. km solt tarawih kat umh badol. dia jd imam. pas 2 rakaat, leh brenti isap rokok dlu, mmg xleh blah ms 2. ngan imam n makmum isap rokok...hehhehe...
skrg nie dia jd roomate aku....

syam lak, ms mula2 ms upsi dlu, identiti dia ada jangut n misai. pastu sbb msk JPA3, dia cukur jangut n misai 2 mcm sekarang nie.. nk tgk x gmabr syam ada misai n jangut.... hehehe
hmm...xleh upload la... nnt lah aku upload kan.

geng2 majid lak, shahril, nazri@boboy, pok nik n majid sendiri.
aku sendr xingat mcm mn aku leh rapat ngan depa nie. tp yg aku tau nama boboy digunakan ms sem 2 masa kels olahraga. shahrol yg mulakan dlu. smpai la nie nama 2 dah sebati ngan nazri BOBOY.

hmm....cukup lah ms nie. xtau nk crita apa dah. tp depa2 nie lah mmbr2 terbaik aku kat UPSI nie...ada masa n waktu, aku akan tulis lain k...

4 comments:

  1. hehe..memg sengal pon sume...=)

    ReplyDelete
  2. hahha...tq sbb bg respon kat blog aku nie ye syam...

    ReplyDelete
  3. eh2..wtpe tq kt syam lak..ni mrs syam okey...puan syam...hehehe...

    ReplyDelete
  4. hehhee...silap la puan syam. sory yeee

    ReplyDelete